woensdag 24 december 2014

Uniek presentatiehulpmiddel

Nieuw. Uniek presentatiehulpmiddel.

Een website is maar een website, volgens velen. En dan zetten ze ook graag Facebook in om met hun medefotografen, medemodellen en medekunstenaars te communiceren. 

Maar zodra je een foto op Facebook zet kan dat bij verkeerd gebruik privacyproblemen opleveren. Niet iedereen zit daar op te wachten maar wil wel graag de mogelijkheden van Facebook gebruiken.

Daarom hebben we nu de mogelijkheid beschikbaar om bij daarvoor geschikte sites dagelijks volautomatisch een bericht op Facebook te plaatsen: 

 interessant promotie-hulpmiddel of presentatiehulpmiddel
Automatisch presenteren van een foto uit een zeer grote portfolio op Facebook en Twitter

Één klik op de betreffende Facebookpost en de bezoeker spring naar uw website. Omdat de foto's op een variabel moment op de dag worden geplaatst trekken ze aanzienlijk meer aandacht dan wanneer deze ergens in een groep foto's in een album staat.  Hiermee wordt deze uitbreiding van een standaardwebsite een zeer interessant promotie-hulpmiddel of presentatiehulpmiddel.

 

 interessant promotie-hulpmiddel of presentatiehulpmiddel
dagelijks voorstellen van een lid uit het Mainport Art Netwerk (ook op Twitter)


Het is ook mogelijk om een hogere of juist lagere frequentie in te stellen. 5 foto's per dag? 1 per week? Het is allemaal mogelijk.  Ook tijdelijk aan- of afzetten is mogelijk. 

Zien hoe het werkt? Word "vriend" van Jan Sibie op Facebook en u ziet hoe het werkt. Zie rechts.